Data center Day e еднодневен безплатен семинар, предназначен за ИТ професионалисти от всички сфери на българския бизнес. На този форум, своите решения за центрове за данни ще представят признатите лидери в производството на компютърно оборудване и инфраструктура – Hewlett Packard Enterprise, R&M, Rittal и Vertiv.

От този семинар ще научите кои са най-подходящите решения за вашите изчислителни центрове и ще имате възможност да обмените опит с утвърдени професионалисти в ИТ индустрията. Ще ви представим най-новите продукти за изграждане на центровете за данни от всякакъв мащаб, ще ви покажем съвременни подходи и успешни практики в дизайна и внедряването, както и ще очертаем тенденциите в тази динамично развиваща се сфера.

Акцент ще бъде поставим на сървърните решения, съхранението на данни, мрежовата свързаност и управление, окомплектоването и окабеляването, резервираните захранвания, както и на създаването на оптимални условия за работа и поддръжка на системите. Ще има демонстрации и дискусии.

Лектори по време на събитието ще бъдат доказани професионалисти с дългогодишен опит в изграждането на центрове за данни и инфраструктура за тях.

 

Защо трябва да участвате?

  • Имате планове да разширите или обновите своя център за данни? Ще чуете и видите какво препоръчват специалистите в тази област.
  • Желаете да научите новостите и тенденциите в дизайна на центрове за данни? Лекторите са представители на производители, които движат този сегмент напред.
  • Искате да получите представа дали продуктите отговарят на вашите високи изисквания? Ще бъдат демонстрирани продукти и реални инсталации.
  • Искате да обмените информация и опит с други колеги от ИТ сферата? Ще срещнете отговорни мениджъри и технически специалисти от най-широк спектър на индустрията, както и квалифицирани консултанти от самите производители.

Очакваме ви!

ПРОГРАМА

26 АПРИЛ 2018

#ЛекцияЛекторЧасМясто
1Задвижване съществени приложения за дигиталния свят: Преглед на решениятаАнте Петричевич 10.00 - 11.00Зала Ню Йорк Сити
2 Системата РиталЯвор Панайотов 11.30 - 12.30Зала Ню Йорк Сити
3 Пет тенденции при окабеляването на Дейта ЦентроветеД-р Велингер 14.00 - 15.00 Зала Ню Йорк Сити
4Сигурност с HPE Aruba Clearpass при достъпа на данни в Дейта ЦентъраРадослав Георгиев 15.30 - 16.30 Зала Ню Йорк Сити

ОРГАНИЗАТОРИ

Asset 7
Asset 3

ЛЕКТОРИ

Явор Панайотов

Явор Панайотов

Продуктов мениджър ИТ решения в Ритал България

Д-р Велингер

Д-р Велингер

Мениджър на Направление Центрове за данни в R&М

Радослав Георгиев

Радослав Георгиев

Технически консултант, HPE

Анте Петричевич

Анте Петричевич

Мениджър Системни Решения CSE, Vertiv

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

БИЗНЕС ЦЕНТЪР КАПИТАЛ ФОРТ